Manchester United tippetips

Unibet OddsDet er virkelig ikke lett å tippe på Manchester United. Med den nye manageren, Davd Moyes, har det blitt en noe trøblete sesongstart i ligaen. I cupene er derimot de røde djevlene med for fulle mugger, og ligger spesielt godt an i Champions League. Selv om ligaåpningen ikke har vært noe å skryte av, ser det likevel ut til å bli en bedre sesong enn det mange fryktet.

Sir Alex Ferguson har store sko, og selv om også Moyes er en smart skotte, skal det godt gjøres å gjenoppta prestasjonen til verdens mest suksessrike trenger gjennom tidene. På sikt ser vi dog ikke bort fra at også David Moyes blir et stort navn i den røde delen av Manchester.

Er ofte favoritt

Når man skal tippe på Manchester United, ser man ofte at laget er storfavoritt. Dette er kanskje med rette, men oddsen er urettferdig lav – sannsynligvis er denne oddsen så lav av kynisme. Bookmakere over hele verden. vet selvfølgelig markedsverdien til Manchester United, og det er ingen tvil om at de har fått med seg at mennesker tipper på United uansett.

Vårt Manchester United tippetips blir derfor å være litt bevisst på hva man spiller på. De siste årene har United ofte vunnet med ett mål. Dette er det også god odds på. Hvis man spiller såkalt Asian Handicap, kan man tippe uavgjort på (0-1) spill, som i realiteten betyr at det andre laget begynner med ett mål. Hvis United da vinner med ett mål, blir dette spillet uavgjort og du kan med andre ord innkassere gevinsten din.

Sesongspill kan være aktuelt

De fleste tror at Chelsea eller Manchester City vinner tittelen i år, mens også Arsenal har blitt sett på som en av de største favorittene de siste ukene. Artikkelforfatter tror Arsenal kommer til å falle av etter hvert som vi nærmer oss julekampene, da de fortsatt ikke har hatt de vanskeligste kampene og de tøffeste motstanderne. Vi tror Arsenal snart møter på en nedtur, så blir spørsmålet hvor godt de klarer å håndtere dette.

United har, med denne noe svake serieåpningen, blitt en liten joker. Oddsen på at det er den røde delen av Manchester som skal ta gullet i år også har blitt høy, men slik vi ser det er det på ingen måte umulig at de klarer å grafse til seg gullet. De hadde ikke en fantastisk start i fjor heller, men klarte likevel å løfte trofeet i mai.

Hos Unibet kan du til enhver tid satse på hvem som vinner Premier League. Her er det oppdatert odds og en rekke spennende spill å spille på. Dette er oddssiden for oss som elsker fotball!