Odds på Ligacupen i England

OddsHar du lyst til å spille odds på Carling Cup – eller cupen som blir mest kjent som ligacupen i England? Dette er en spennende turnering, der alt kan skje. Grunnen til dette er mange, men dette er i hvert fall en turnering hvor overraskelsene egentlig ikke er overraskelser.

Mye å hente på “outsidere”

Ligacupen blir nedprioritert av mange toppklubber i England. Den er rett og slett ikke “stor” nok til at den får prioritet hos de aller største klubbene, noe som gjør at de ofte stiller med et langt svakere lag enn sine elleve beste menn. Også keeperne blir rullert i disse kampene, og overraskelser mot et antatt dårligere fotballag forekommer ofte i ligacupen i England.

Derfor kan det ofte være veldig mye å hente på typsike “outsidere”. Wigan vant for eksempel Ligacupen i 2013, men rykket også ned i Championschip samme året. Det hadde de aldri i verden gjort hvis topplagene hadde prioritert disse kampene. Nå skal vi heller ikke ta alt vekk fra Wigan heller – det skal sies at de slo selveste Manchester City på hjemmebane i finalen, og kjørte over et godt toppet lag i denne kampen. Spørsmålet er naturligvis om de hadde kommet så langt som til finalen.

Oddsen er ofte uforsvarlig lav på favorittene i denne turneringen, og det kan du benytte deg av. Å spille odds på Ligacupen i England kan derfor både være skikkelig god butikk, eller ekstremt dårlige oddsdager. Vi vil i hvert fall be deg om å være forsiktig med å spille på favorittene, og vent gjerne med å spille inntil du har sett lagoppstillingene rett før kamp.

Odds på engelsk fotball

Hvis du er glad i tipping, er det uten tvil oddsspill på Engelsk fotball du har mest å velge mellom. Du er kanskje mest interessert i spansk, italiensk, tysk eller nederlandsk liga? For all del – her er det naturligvis også drøssevis med spill, men ingenting kan likevel måle seg med engelsk fotball.

Fotballøya er noe spesielt, og de fleste av oss har et favorittlag i England. Det hører liksom med. TV2 har også kjøpt opp rettigheter til å sende Premier League hver eneste uke, og vi anbefaler alle fotballinteresserte å investere i fotballkanalen TV2 Sport Premium som dekker alt av engelsk fotball. Det er også dobbelt så morsomt å tippe hvis man kan se fotballkampen på tv!