Premier League

Premier League odds

Premier League er den engelske eliteserien, og har hatt navnet siden 1992. Før det het ligaen The Football League, og startet opp i 1888. England er sett på som en av verdens beste fotballnasjoner, Storbritannia går ofte under navnet “fotballhalvøya”. Dette er naturligvis ikke uten grunn. Er du glad i fotball, har du garantert et spesielt forhold til England.

Premier League odds varierer fra oddsside til oddsside, men som regel er dette en liga hvor oddsen er tålig bra uansett. Vi vil spesielt nevne Unibet og Betsson som to svært gode aktører for oddsspill på Premier League. Unibet har alltid hatt svært god odds, mens Betsson nylig ble betting-sponsor til Arsenal, noe som har ført til en ekstra god odds på de engelske kampene.

Spill på Premier League

Det er ingen tvil – Premier League er verdens beste fotballiga. Dette kan tolkes på mange måter, men det er i hvert fall ingen toppligaer i hele verden som har et så jevnt spekter. I Spania, hvor to av verdens beste lag holder til, er det en større klasseforskjell. Atletico Madrid har riktignok kommet på banen de siste årene, men det er fortsatt ingen overraskelser rundt hvem som vinner kampene, og hvem som stikker av med liga- eller cup.gull.

Premier League er heller ikke bare en fotballiga. Det er snarere en livsstil for mange. I Norge er Premier League svært populært, og TV2 har en egen tv-kanal som sender alle kampene med studio og eksperter.

Det er derfor ekstra moro å spille på Premier League odds, og se på verdens beste fotballag spille mot hverandre.

Få en solid bonus

Når du er en ny oddsspiller, får du mange fordeler. En av dem er at du får en solid bonus på ditt første innskudd. Men i tillegg til dette, får du ofte tilbudet om å få tilbake penger hvis du taper på ditt første spill eller lignende. Da kan du med andre ord risikere litt ekstra den første gangen – enten vinner du mye, eller så får du tilbake det du eventuelt taper. Bedre avtale får du garantert ikke andre steder enn på nett!

I motsetning til din lokale kommisjonær får du også svært gode vilkår på oddskupongen din, og du kan til og med spille Premier League mens kampen er i gang. Prøv LiveBet hos den aktøren du velger å spille hos, og spill på oppgjørene mens du ser dem på tv!

Sesongspill i Premier League

Du kan spille på Premier League odds hele året, også når det ikke er kamper som spilles. Du kan for eksempel tippe på hvilket lag som vinner serien til neste år, eller hvem som blir toppscorer. Ved spesielle anledninger kan du også satse penger på hvilke trenere som må gå, eller hvilken spiller som blir solgt til hvilken klubb. Det finnes rett og slett ikke grenser for hva det er mulig å sette penger på, og sesongspill i Premier League finnes det mange av. Sjekk utvalget, og la deg underholde av de spennende spillene.

Hvis du har et godt øye med et lag i den engelske eliteserien, kan du også gjøre gode penger på disse spillene. Det gir deg i hvert fall en fordel som ikke alle andre spillere har.